You are here

Maak je medewerkers bewust van de kracht van LinkedIn!

LinkedIn is een krachtig platform dat je eenvoudig verbind met de netwerken van je (potentiele) klanten, relaties en collega’s. De meest populaire activiteit op LinkedIn is het bekijken van profielen van anderen. Het is dus van groot belang dat je hier op een professioneel en betrouwbaar beeld schetst van jezelf en je werkgever.

De meeste (marketing en sales) managers zien in wat de kracht van LinkedIn voor de organisatie kan betekenen. Echter, het overtuigen en enthousiasmeren van collega’s blijkt vaak een lastige opgave.

De Gesprekspartners geeft je medewerkers meer inzicht over de kracht van LinkedIn en zal ze tot ambassadeurs maken van de organisatie!

Hiervoor hebben wij een aantal trainingspakketten samengesteld en ieder pakket richt zich op medewerkers die het visitekaartje zijn van de organisatie. Denk hierbij niet alleen aan directieleden en managers, maar juist aan verkoop- en marketingmedewerkers, receptionisten, helpdeskmedewerkers en eenieder met extern contact.

De nadruk ligt te allen tijde op het opzetten van een goed LinkedIn-profiel en hoe dit kan leiden tot persoonlijk en zakelijk succes.

De Gesprekspartners biedt de volgende cursuspakketten aan:

Informatie LinkedIn cursus Basic. Training in presentatie vorm

Informatie LinkedIn cursus Basic Plus. Training in presentatie vorm met een LinkedIn profiel check.

Informatie LinkedIn cursus Professional. Hands-on LinkedIn training met een LinkedIn profiel check.

Informatie LinkedIn cursus Professional. Hands-on LinkedIn training met een LinkedIn profiel check. Ter afsluiting is er een evaluatie meeting.